ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

“Τα διάβασες; …Ελευθέρωσέ τα! Κλείνοντας το κεφάλαιο της φετινής σχολικής χρονιάς για μαθητές και δασκάλους και λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές θυμηθείτε ότι κάποια από τα σχολικά βοηθήματα, σχολικά είδη ή και λογοτεχνικά βιβλία που δε σας είναι πλέον χρήσιμα μπορούν να βοηθήσουν κάποιους άλλους”, με αυτές τις φράσεις

οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας καλούν μαθητές και γονείς να πάρουν μέρος στη δράση ανταλλαγής σχολικών βοηθημάτων την Πέμπτη και την Παρασκευή 18 και 19 Ιουνίου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ακόμη και τα εξής:

“Τη γνώση που σας μετέδωσαν τα βιβλία ίσως ήρθε η ώρα να τη μοιραστείτε με κάποιους άλλους κι αυτό επιτυγχάνετε μόνο αν τους δώσετε την ευκαιρία να περάσουν σε άλλα χέρια και να φωτίσουν νέους ορίζοντες.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας σας προσκαλούν για άλλη μια φορά να μοιραστείτε με άλλους τη γνώση. Να χαρίσετε ότι δε σας είναι πλέον χρήσιμο από τα σχολικά βοηθήματα, σχολικά είδη και λογοτεχνικά βιβλία και να πάρετε ότι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου το απόγευμα από τις 6μμ ως τις 9μμ και την Παρασκευή 19 Ιουνίου το πρωί από τις 10μμ ως τη 1μμ και το απόγευμα της ίδιας μέρας από τις 6μμ ως τις 9μμ σας περιμένουμε στην Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά, για να κάνετε πράξη την αλληλεγγύη στη γνώση και να απελευθερώσετε τα βιβλία σας.

Με αυτή σας την πράξη στέκεστε αλληλέγγυοι απέναντι στα παιδιά που οι οικογένειές τους δυσκολεύονται να προμηθευτούν για αυτά, τα αναγκαία για τη νέα σχολική χρονιά. Γίνεστε δωρητές λογοτεχνικών βιβλίων που θα εξοπλίσουν όχι μόνο την ανταλλακτική βιβλιοθήκη των Ενεργών Πολιτών αλλά κι άλλες σχολικές βιβλιοθήκες.

Σας περιμένουμε να λάβετε μέρος στο διήμερο προσφοράς κι ανταλλαγής σχολικών ειδών και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορείτε να δωρίσετε τετράδια, μολύβια, στυλό, μπογιές, μαρκαδόρους, κασετίνες και σάκες για το Δωρητήριο τροφίμων και ειδών των Εν.Πολ , καθώς και να λάβετε μέρος στην ανταλλαγή σχολικών βοηθημάτων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Υπενθυμίζουμε ότι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της Στέγης Aλληλεγγύης 2413011972 και 6955949465 ή να επισκέπτεστε για την ενημέρωσή σας την ιστοσελίδα των Ενεργών πολιτών στη διεύθυνση www.energw.gr”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com