ΑΤΜ ΤΗΣ EUROBANK ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

 

Ο Δήμος Τεμπών στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με την  τράπεζα EUROBANK  και έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των κατοίκων της Δ.Ε Μακρυχωρίου καθώς και των γύρω κοινοτήτων, προχώρησε στην τοποθέτηση μηχανήματος ΑΤΜ στην πλατεία του Μακρυχωρίου (στο χώρο του κτηρίου  του παλαιού Κοινοτικού καταστήματος όπου στεγάζεται και το ΚΕΠ).

Στην έναρξη λειτουργίας του μηχανήματος παρευρέθει ο κ.Χαραλ. Φύλλος, Περιφερειακός Δ/ντης της EUROBANK, καθώς και ο κ. Δημ. Λέντζας Δ/ντης της  EUROBANK, τους οποίους ο Δήμαρχος Τεμπών Κωνσταντίνος Κολλάτος ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της δημοτικής αρχής σε μια περίοδο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημ. Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι Αστ. Σαΐτης και Κων. Νταφούλης και  η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου.

Θα πρέπει εδώ να διευκρινιστεί  ότι από το ΑΤΜ διενεργούνται τραπεζικές συναλλαγές όλων των υπόλοιπων τραπεζών με το πρόγραμμα ΔΙΑΣ. Λύνεται έτσι σε ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Μακρυχωρίου, ενώ στις προθέσεις την δημοτικής αρχής είναι η τοποθέτηση ενός ακόμη ΑΤΜ στην Δ.Ε Γόννων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ