Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2016

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ριάλιτι σόου αστέρας, Donald Trump, ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ.

 «Κυρίες και κύριοι: Είμαι επισήμως υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, και πρόκειται να κάνω και πάλι μεγάλη τη χώρα μας,» είπε.

Ο Trump τόνισε οτι η χώρα έχει πολλά και μεγάλα προβλήματα, και ότι οι πολιτικοί και από τα δύο κόμματα, απλά δεν έχουν τα προσόντα για να τη σώσουν.

«Έχω προσέξει τους πολιτικούς. Ασχολούμαι μαζί τους όλη μου τη ζωή. Ποτέ δεν θα κάνουν την Αμερική και πάλι μεγάλη. Δεν θα έχουν ούτε καν την ευκαιρία. Είναι πλήρως ελεγχόμενοι από τις ομάδες συμφερόντων, από τους χορηγούς, καθώς και από τα ιδιαίτερα συμφέροντα.”

Τι χρειάζεται η Αμερική, συνέχισε ο Trump, περισσότερη δράση, λιγότερα λόγια.

“Η χώρα μας χρειάζεται έναν πραγματικά μεγάλο ηγέτη, και χρειαζόμαστε έναν πραγματικά μεγάλο ηγέτη τώρα», είπε. “Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που έγραψε το «’The Art of the Deal» (=Η τέχνη της διαπραγμάτευσης). Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που να μπορεί να φέρει πίσω τις δουλειές μας, να μπορεί να φέρει πίσω την παραγωγή μας, να μπορεί να φέρει πίσω τους στρατιώτες μας. “

Ο Trump έκανε την ανακοίνωσή του από το λόμπι ενός ουρανοξύστη που φέρει το όνομά του στο Μανχάταν. Τον παρουσίασε η κόρη του, Ivanka, η οποία είπε: «Ο πατέρας μου είναι το αντίθετο του πολιτικά ορθού. Λέει αυτά που εννοεί και εννοεί αυτά που λέει.”

Περισσότερα: cbsnews.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ