ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ έγινε μέλος του οργανισμού Future Library το οποίο είναι ένα δίκτυο 150 βιβλιοθηκών στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι οποίες συνεργάζονται για να προωθήσουν τη διαδικτυακή μάθηση, ενημέρωση και διάδραση μεταξύ τους προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες. Πρόκειται για βασικά χαρακτηριστικά, ώστε η βιβλιοθήκη του μέλλοντος να έχει θετική επίδραση στη ζωή μας και να τη βελτιώσει.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης η επιτροπή εθελοντών της δημοτικής βιβλιοθήκης καλεί όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του σχολείου της Νίκαιας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις – δράσεις της βιβλιοθήκης  στα πλαίσια της καλοκαιρινής εκστρατείας 2015, με θέμα «Εδώ ΔΕΝ είναι βιβλιοθήκηείναι ένα πικνίκ, ένα μουσείο προσωπικοτήτων, μια μηχανή του χρόνου γύρω από πυραμίδες, δεινοσαύρους και πειρατικά καράβια, ένας βωβός κινηματογράφος, ένας αρωματικός κήπος, μια φανταστική χώρα ζώων, ένα καταφύγιο φίλων, μια γέφυρα, μια κουφάλα δέντρου, ένας διάδρομος απογείωσης, κ.ά.».

Οι δράσεις του συγκεκριμένου προγράμματος θα υλοποιηθούν από παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού με την καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων στα θέματα που θα αναπτυχθούν. Το πρόγραμμα των δράσεων που θα ανακοινωθεί σύντομα, αφορά στις ακόλουθες ημερομηνίες:

– Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 έως και Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015,

– Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 έως και Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, και

– Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 έως και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ