Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, Η ΦΑΛΑΓΓΑ, ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ…

Πολλά και ενδιαφέροντα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στη συνεδρίαση της ΝΟΣ Λάρισας της ΝΔ παρουσία του Μάκη Βορίδη, ο οποίος φαίνεται ότι δεν ξεχνά το πολιτικό του παρελθόν και κλείνοντας τη χθεσινή συνεδρίαση σχολιάζοντας τη συνάντηση Μπακογιάννη – Τσίπρα, παρομοίασε την πορεία και την προς τα έξω έκφραση της ΝΔ με την συντεταγμένη πορεία φάλαγγας από την οποία ξέφυγε η κ. Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για προδοσία της γνωστής πολιτικού.

Ο κ. Βορίδης έριξε τα καρφιά του και στον Μ. Χαρακόπουλο, αφού όταν ενημερώθηκε για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των αγροτών από το 2012 για διάφορα προγράμματα δεν έκρυψε τα λόγια του και ρώτησε: “Καλά δεν είχατε πατριώτη σας στην ηγεσία του υπουργείου;”

Πολλά τα καρφιά και έντονη η κριτική στους απόντες από τη συνέλευση και ειδικά στον πρώην δήμαρχο Κ. Τζανακούλη ο οποίος άκουσε πολλά για τη στάση τη 2η Κυριακή των δημοτικών εκλογών ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την κάθετη διαφωνία τους για την παρουσία του και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές του Ιανουαρίου. Πάντως αυτή που ξέσπασε κατά κάποιων στελεχών της ΝΟΔΕ ήταν η κ. Καραλαριώτου που φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τί έπαθε τη 2η Κυριακή των εκλογών.

Πρέπει να πούμε ότι βολές εξαπέλυσαν πολλά στελέχη του κόμματος και κατά του νέου προεδρείου της ΝΟΔΕ κάνοντας λόγο για μικρή ομάδα που επιμένει να παίζει με την ίδια σύνθεση αν και έχει χάσει στον προηγούμενο αγώνα με βαρύ σκορ.

Τέλος εκείνο που διαφάνηκε ξεκάθαρα στη συνέλευση είναι ότι και στη Λάρισα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ