ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Χορωδίας Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, στην 8η  Χορωδιακή Συνάντηση  Φαιάκων Κέρκυρας, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015. Η μόλις 18 μηνών Χορωδία υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ευτυχίας Κασιάρη, απέσπασε άριστες κριτικές και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Στη συγκεκριμένη Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν 4 επιπλέον Χορωδίες από όλη την Ελλάδα. Η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και η μοναδική ερμηνεία της νεοσύστατης Χορωδίας των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, απέσπασε θερμά συγχαρητήρια από τις πεπειραμένες –εικοσαετίας και πλέον- χορωδίες που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε τη Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας για την πρόσκληση και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε για δεύτερη φορά τη ζεστή φιλοξενία. Συγχαίρουμε θερμά  τη μαέστρο κυρία Ευτυχία Κασιάρη για το μοναδικό καλλιτεχνικό της ένστικτο, την πιανίστα κ. Βάσω Κωστοπούλου για την υπέροχα μελωδική μουσική συνοδεία  και φυσικά τους Χορωδούς συναδέλφους που για ακόμη μία φορά ξεπερνώντας  εαυτό, διακρίθηκαν όχι μόνο για τις φωνητικές τους δυνατότητες αλλά και για το ήθος, τη ζωντάνια και τη θετική τους διάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ