ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πολλές πληγές άφησε πίσω της η σημερινή νεροποντή κυρίως στην περιοχή του Αμπελώνα εκεί που από νωρίς το πρωί συνεργεία της ΔΕΥΑΤ αλλά και της πυροσβεστικής έδωσαν πολύωρη μάχη με τα νερά που είχαν πλημμυρίσει δρόμους, σπίτια και καταστήματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης στην οδό Θερμοπυλών που για μία περίπου ώρα ήταν απροσπέλαστη λόγω του ύψους του νερού, στους δρόμους πίσω από το πάρκο της γιορτής κρασιού αλλά και στη Σαρακίνα όπου πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ άνοιξαν τις σχάρες στα φρεάτια, ενώ η πυροσβεστική σε κάποιες περιπτώσεις προχώρησε σε άντληση νερών κυρίως από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Η σημερινή νεροποντή κατέδειξε για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα κατασκευής σύγχρονου δικτύου ομβρίων με υιοθέτηση της μελέτης που έχει εκπονήσει η ΔΕΥΑΤ και ήδη κατατέθηκε στην περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Ισως ήλθε η ώρα η περιφέρεια Θεσσαλίας να χρηματοδοτήσει το έργο που σημειωτέον λόγω της αδιαφορίας των δημοτικών αρχών λίμναζε στα συρτάρια της ΔΕΥΑΤ για χρόνια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ