ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ JEROEN MARCELIS

 

Μπορεί να αναβλήθηκε η έναρξη του Φεστιβάλ Πηνειού κατά μια μέρα, αλλά αυτή η μέρα δεν θα πάει χαμένη. Ας εξευμενίσουμε τον καιρό τραγουδώντας και χορεύοντας την Πέμπτη 18 Ιουνίου από τις 9:30 μ.μ. στο Μύλο 1927 με τον Ολλανδό Τζερόν Μαρσέλις που βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.

Το σετ του StarFish Taxi θα πλαισιωθεί από Λαρισαίους μουσικούς που θα ανέβουν μαζί του στη σκηνή και θα τζαμάρουν.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Jeroen Marcelis ξεκίνησε παρουσιάζοντας τα τραγούδια του σα μουσικός του δρόμου σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Σαν τραγουδιστής σε αρκετές μπάντες πειραματίστηκε σε διαφορετικά μουσικά είδη όπως ποπ, ροκ και από το φανκ, σόουλ, μέταλ και χιπ χοπ. Σταδιακά κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικό του στιλ και ήχο που ήταν συγχρόνως εσωτερικό, στοχαστικό και ανεβαστικό και εξωτερικεύσιμο. Οι στίχοι του συνδυάζουν τις προσωπικές ιστορίες με παγκόσμια θέματα.

Το κοινό βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των παραστάσεών του και καλείται να κάνει μια βόλτα στο StarFishTaxi για να μεταφερθεί από τα βάθη της θάλασσας στην έλλειψη βαρύτητας του διαστήματος.

Με την αυθεντική και καθηλωτική σκηνική του παρουσία, ο Τζερόν αφήνει το κοινό με την αίσθηση του θερμού καλοσωρίσματος. Οι παραστάσεις είναι είτε σόλο είτε με άλλους μουσικούς και ποικίλουν από μεγάλα φεστιβάλ σε μικρής κλίμακας κονσέρτα δωματίου.

Μέχρι στιγμής οι κορυφαίες στιγμές του είναι:

Δύο παραστάσεις στο Φεστιβάλ Sziget της Βουδαπέστης, ενός από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ (ένα με μπάντα και ένα σόλο).

Μια παράσταση στο Triskel Tavern της Μαδρίτης και παραστάσεις σε φεστιβάλ σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ολλανδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ