ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη λήξη των μαθημάτων όλων των τμημάτων.

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 20/6/15-8μμ. με τα εγκαίνια της Έκθεσης καλλιτεχνικών δημιουργιών, ζωγραφικής, αγιογραφίας, κοσμήματος εναλλακτικού κι αργυροχρυσοχοϊας από παιδιά και ενήλικες,στην αίθουσα του Συλλόγου(Βενιζέλου 4-Γιάννουλη) και η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό ως την Κυριακή 21/6/15-2μμ.

Την Δευτέρα 22/6/15-7:30μμ. στην πλατεία Μικρασιατών, θα παρουσιαστούν τα μουσικά τμήματα του Συλλόγου με μαθητές που διδάχτηκαν αρμόνιο,κιθάρα,μουσική προπαιδεία και χορωδία ενηλίκων, καθώς και τα τμήματα της Zumba.Συμμετοχή θα έχει και το παιδικό τμήμα της μουσικοθεατρικής αγωγής.

Την Τρίτη 23/6/15-8μμ. θα εμφανιστούν επίσης στην πλατεία Μικρασιατών, όλα τα παιδικά τμήματα παραδοσιακού χορού, το Γυναικείο χορευτικό, καθώς και φιλοξενούμενα χορευτικά από το Βλαχογιάννι και τον Σύλλογο Ανατολιτών “Ιωάννης Πρόδρομος”.

Στο τέλος θα διεξαχθεί λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης και θ’ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι για όλους από τη δημοτική ορχήστρα που θα συνοδεύει τα χορευτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ