GALA  ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

H Kourtis Events σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων ατόμων με Σύνδρομο Dοwn “Κύκνος” και μια πλειάδα λαρισαικών επιχειρήσεων διοργανώνουν ένα λαμπερό Φιλανθρωπικό Gala την Tετάρτη 1 Ιουλίου 21.30 στον χώρο του εργοστασίου Κούρτης στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας – Τυρνάβου για την ενίσχυση των σκοπών του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου.

Στόχος του συλλόγου είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων για όλα τα θέματα που αφορούν τους τομείς ανάπτυξης και την επίτευξη της κοινωνικής αποδοχής και ενσωμάτωσης των παιδιών με Σύνδρομο Dοwn.

Πρόκειται για ένα λαμπερό Show που θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας με νυφικά, casual ντύσιμο βραδυνό ντύσιμο και μαγιό καταστημάτων της Λάρισας.Τη βραδιά θα συνοδεύσει τραγουδιστικά ο Βασίλης Κούρτης.

Θα συνδιαστεί με ένα εντυπωσιακό show μαγικών απο τον ανερχόμενο μάγο desdinova  διάφορα happenings και για πρώτη φορά στη Λάρισα θα γίνει επίδειξη ζωγραφική σώματος (body painting).

Στο Gala τοπικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν δωρεάν δείγματα των προιόντων τους στο κοινό, και θα διανείμηθούν δωρεάν γαστρονομικές δημιουργίες του απο χορηγούς της εκδήλωσης.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του φιλανθρωπικού Gala καλούνται, όσοι επιχειρηματίες-χορηγοί-καταστήματα επιθυμούν να συμμετέχουν στο Gala με οποιοδήποτε τρόπο, να δηλώσουν συμετοχή στα τηλέφωνα 6983340738.

Το κάλεσμα απευθύνεται και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θέλουν να προβάλουν το gala ακόμη και σε απλούς πολίτες.

Αντί εισιτήριου, οι θεατές θα αγοράσουν συλλεκτικές κονκάρδες που απεικονίζουν το νούμερο 21 (το χρωμόσωμα που ευθύνεται για τη γέννηση παιδιών με Σύνδρομο Dοwn). Η τιμή της κονκάρδας ανέρχεται στα 4 ευρώ και θα διατίθεται στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης και στo βιβλιοπωλείo Γραμμή Ολύμπου 25.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την ελάχιστη συμμετοχή των 4 ευρώ ανά άτομο, θα  διατεθούν αποκλειστικά στη έκδοση του βιβλίου του συλλόγου “ΚΥΚΝΟΣ” της συγγραφέως Έπη Ν. Μίχη-Ζέγγου.

Το (πολύ ξεχωριστό) χρωμόσωμα 21 σε εικονογράφηση της Θεοδοσίας Κώτσικα.

Αξίζει να σημειωθεί  το μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων που δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο φιλανθρωπικό Gala και με κάθε τρόπο προσφέρουν βοήθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ