ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  66

Θα’ ναι κάνα 15νθήμερο που έχω να σε… ακροαστώ υποψιασμένε μου και πήρε και έγινε πάλι «του συμπούρμπουλου…» Διαπιστωμένα δε,  μόνη σταθερή αξία τους τελευταίους μήνες στη χώρα η ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

Τουλάχιστον δις εβδομαδιαίως και βουρ  η γριά στις τράπεζες. Μιλάμε για «ουρές» γιατρέ μου, «στασίδι» κανονικό, με το καρεκλάκι τους Μεγάλη Εβδομάδα και λίγα μολογάω!

Κατά τα άλλα καλά. Κόσμος πάει και έρχεται στη γειτονιά μας, τι Βορίδης, τι Γιωργάκης, μέχρι και ο Σαμαράς βρε  έπιασε λέει σφυγμό και είπε να «στείλει το μήνυμα» από Κιλελέρ μεριά. “Σήμα” θα μου πεις ποιος έχει και όρεξη. Ασχολίαστο και πάω παρακάτω.

Η Ιερά Σύνοδος πάλι my cosmos, αφού ασχολήθηκε με τα του οίκου της και έδωσε και ένα χεράκι στο χριστεπώνυμο πλήθος που υποφέρει τα’ βαλε με τη γιόγκα!!

arkΟυαί και αλίμονο μην πιάσω κανέναν στη στάση «του λωτού» στην πυρά- στην πυρά που λέει και μια γνωστή μου (… καλά ντε, αμέσως το σχόλιο οι του εντέχνου).

Πίσω στη γειτονιά μας τώρα. Μεγάλες στιγμές μαθαίνω στη…  διευρυμένη της τοπικής ΝΔ ( όχι, πρόσεξες ελληνικά γιατρέ μου;)

Ήρθε και ο Βορίδης, τα’ χωσαν  και του Τζανακούλη  που έλειψε και όλοι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, άντε να σώσουμε και τον τόπο που πολύ ανησυχούμε.

Του ΓΑΠ πάλι του την «έπεσε» ο Μπέος  και έγινε του Μπέο-γκραντ  στη γείτονα γιατρέ μου (COPYRIGHT Σταμάτης και υποκλίνομαι).

Ασχολίαστο και αυτό και κλείνω ποδοσφαιρικά, με δίχως πρόθεση ποδοσφαιροποίησης  της πολιτικής ζωής του τόπου.

«Έμεινε» η ΑΕΛ, και… έπεσε στα μάτια μας, κόλλησε ξανά μανά και το ΠΩΛΕΙΤΑΙ ο μεγαλομέτοχος, «έπεσε» ο Τύρναβος και η εκπομπή την κάνει για τσίπουρα προς συμπαράσταση ( Super league εδώ οι Τυρναβίτες  και δε σηκώνω κουβέντα!)

Υ.Γ. Δάκρυσα με την επιστολή ΣΚΑΙ στην ΕΣΗΕΑ και το post του δημοσιογραφικού κολοσσού που ακούει στο όνομα Μπογδάνος  μόνο να, αυτό το «… να υπενθυμίσουμε ότι επ’ ουδενί έχει εντολή ρήξης (σ.σ  ο πρωθυπουργός βρε)» σαν κάτι να μου θυμίζει.

Α ναι, το είπε ο Βορίδης  τις προάλλες στη γειτονιά μας…

Μέγας ΑΡΚΑΣ όλος δικός μας, ένα… πρόγραμμα για να μην ξεχνιόμαστε  και από άσμα ΕΓΩ ΚΡΑΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ, με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, σε στίχους του αγαπημένου Μιχάλη Γκανά  και μουσική του σπουδαίου Ara  Dinkjian, από το δίσκο ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

Άντε στην υγειά μας…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ