ΠΟΙΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Σε φάση συγκρότησης επιτροπών σε επίπεδο νομού και Θεσσαλίας βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό άτομα που αποφάσισαν να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική και να ενταχθούν στον πολιτικό φορέα που ιδρύει ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ηδη στις επιτροπές που συντονίζουν τη δράση τους με αντίστοιχες δομές σε όλη τη χώρα, συμμετέχουν άτομα που δεν είχαν συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε κάποιο πολιτικό φορέα και κινούνται στο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς. Τα μόνα πολιτικά πρόσωπα που μετέχουν και μάλιστα έχοντας και κεντρικό ρόλο είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Εκτορας Νασιώκας που μιλά απευθείας με τον Αλ. Παπαδόπουλο και ο Θωμάς Παπαλιάγκας που ήταν υποψήφιος βουλευτής αλλά και μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ που μετέχει στο κεντρικό συντονιστικό όργανο του νέου φορέα.

Αναφορικά με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το νέο φορέα είναι κυρίως νέα ηλικιακά άτομα, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και επιχειρηματίες του αγροτικού χώρου, ενώ υπάρχουν και άτομα που υπήρξαν κοντά στον Εκτ. Νασιώκα και δέχονται τις αρχές του εκσυγχρονισμού, όπως αυτές είχαν εκφραστεί από τον Κώστα Σημίτη, τα πρώτα χρόνια της πρωθυπουργίας του.

Επίσης στο νέο φορέα υπάρχουν και αυτοδιοικητικοί που δεν είχαν ενεργή συμμετοχή σε κόμματα ενώ στόχος του νέου φορέα είναι να κάνει ανοίγματα και στην κεντροδεξιά.

Το βέβαιο είναι ότι ο νέος φορέας έρχεται να καλύψει το χώρο από τις παρυφές της ΝΔ μέχρι και τη ΔΗΜΑΡ περιλαμβάνοντας το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα και το Ποτάμι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ