Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Η Αγωνιστική Παρέμβαση  ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που περνώντας από τις συμπληγάδες του ατομικού βολέματος  από την μία και του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού από την άλλη, μας προσέγγισαν, μας στήριξαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Εμπιστοσύνη που έχει σφυρηλατηθεί εδώ και χρόνια στις δύσκολες μάχες που έχουμε δώσει, στις νίκες που έχουμε πετύχει, στην υπόσχεση ότι αταλάντευτα και χωρίς κομματικές υποδείξεις θα συνεχίσουμε μέχρι το τέρμα, χωρίς προαπαιτούμενα, για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Από  τις  μάχες  για  την  αξιολόγηση  μέχρι  την μεγάλη νίκη  της  επιστροφής  των  διαθεσίμων η  πραγματικότητα μας  κατέγραψε  στην  πρώτη  γραμμή  των  αγώνων και  εκεί  θα  συνεχίσουμε  να  βρισκόμαστε.

Θα  είμαστε παρόντες στην μάχη για την πλήρη ανατροπή της αξιολόγησης που ετοιμάζονται να επαναφέρουν με άλλον τρόπο . Θα είμαστε εδώ για την  αποτροπή κάθε αυθαιρεσίας και  εκβιασμού της  διοίκησης και κάθε κυβερνητικού «υπαλλήλου». Θα είμαστε εδώ για κάθε μεγάλο και μικρό πρόβλημα μέσα κι έξω απ’ τα  σχολεία με  στόχο  να αποτρέψουμε την παραπέρα υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου για τα παιδιά των εργαζομένων. Για  την  συνολική  μάχη  ενάντια  στα  διάφορα  σχέδια «σωτηρίας»  που  οδηγούν  την  νεολαία  και το λαό  μας  στην πλήρη  φτωχοποίηση   του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ