ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος η εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της χρονιάς των χορευτικών τμημάτων, του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στην αυλή του 1ου Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα.

Οι χορευτές όλων των τμημάτων σε ένα ταξίδι στην πλούσια παράδοση της πατρίδας μας , από τη Θράκη ως τα Επτάνησα και από τη Θεσσαλία ως τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, μας θύμισαν το έθιμο της Περπερούνας και του Αη Γιάννη του Κλήδονα και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Οι καιρικές συνθήκες όμως δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν μερικοί χοροί στην αυλή του 1ου Δημοτικού σχολείου και πραγματοποιηθήκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του  σχολείου.

Επίσης στο τέλος της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα ,πίτες ,γλυκίσματα ,αναψυκτικά , χυμούς κ.τ.λ από τις γυναίκες Συλλόγου.

2 1Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών ΄΄Ο ΟΛΥΜΠΟΣ΄΄ ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εκτάκτως συμμετείχε στη εκδήλωση και το χορευτικό παιδικό τμήμα του Συλλόγου Δοτσικιωτών  Αμπελώνα και ευχόμαστε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και σε άλλες κοινές εμφανίσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορευτές τις χορεύτριες και τη χοροδιδάσκαλο κ. Ελένη Φλίκα, για την πολύ καλή προετοιμασία που έκαναν όλη την χρονιά που μας πέρασε και σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις πραγματοποίησαν υπέροχες εμφανίσεις .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ