ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ …ΑΚΟΥΓΑΝ…

Οι ουρανοί της καναδικής πόλης Winnipeg έγιναν καυτοί το βράδυ της Δευτέρας – αλλά δεν ήταν λόγω καιρού. Αντ ‘αυτού, οι κάτοικοι άκουσαν τους αστυνομικούς που συνομιλούσαν εν ώρα πτήσης σε ένα ελικόπτερο, να  κάνουν πρόστυχα σχόλια.

Οι δύο αστυνομικοί που πετούσαν στο εσωτερικό του Air-1 ελικόπτερου πίστευαν ότι η πρόστυχη συζήτησή τους ήταν ιδιωτική, αλλά είχαν ακούσια ενεργοποιημένο το σύστημα PA του ελικοπτέρου – και μετέδιδαν τα σχόλιά τους στους ανυποψίαστους πολίτες της Winnipeg.

Ευτυχώς για τους αστυνομικούς, η συνομιλία τους, που αναφερόταν σε πεοθηλασμό και στην αποστροφή του στις πολλές σωματικές τρίχες, δεν καταγράφηκε.

Κάτοικος της πόλης είπε στο CBC News ότι ο ένας αστυνομικός ζήτησε από τον άλλο, να του κάνει στοματικό έρωτα, και ο άλλος του απάντησε ότι έχει πολλές τρίχες στο σώμα.

«Σοκαρίστηκα, δεν πίστευα στα αυτιά μου» σχολίασε κάτοικος, προσθέτοντας ότι το ίδιο έπαθε και η σύζυγός του.

Ένας άλλος κάτοικος του Winnipeg, είπε ότι άκουσε τους αστυνομικούς να βρίζουν και να μιλούν για χρήματα.

Ένας από τους πρώτους κατοίκους που ανέφερε στο twitter το γεγονός είπε στο CBC News ότι απολάμβανε ένα χαλαρό βράδυ στην αυλή του σπιτιού του με τους φίλους του όταν άρχισαν να ακούν την εκπομπή με τα πρόστυχα σχόλια.

«Σταματήσαμε για να ακούσουμε τι λένε και σοκαριστήκαμε από αυτά που ακούγαμε. Ήταν μια ξεκαρδιστική και ακατάλληλη γκάφα», έγραψε σε ένα μήνυμα. «Εγώ σπάνια γράφω στο twitter, αλλά αυτό ήταν πολύ παράξενο να μην το μοιραστώ.”

Η τοπική αστυνομία ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, και πρόσθεσε ότι θα εξετάσει το συμβάν.

rt.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ