ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  κοινή καλοκαιρινή γιορτή των τριών δημοτικών παιδικών σταθμών Τυρνάβου για τη λήξη τού σχολικού έτους 2014-2015. Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μάγεψαν το κοινό που κατέκλυσε το Ανοιχτό Θέατρο Τυρνάβου και το ταξίδεψε στη θάλασσα, μιας και το θέμα της γιορτής ήταν «Πες μου θάλασσα».

Η εκδήλωση που περιλάμβανε μουσική, χορό και όμορφα σκηνικά ενθουσίασε τούς παρευρισκόμενους γονείς και φίλους, που με παρατεταμένα χειροκροτήματα επιβράβευαν τα παιδιά.

GIORT4GIORT3GIORT2Παρόμοιες γιορτές έγιναν και από τους παιδικούς σταθμούς των τοπικών κοινοτήτων Αργυροπουλίου, Δαμασίου και Δένδρων καθώς και του Αμπελώνα, όπου παρουσιάστηκαν εκδηλώσεις με ποικιλία θεμάτων μεταφέροντας μηνύματα οικολογικά, ισότητας, φιλίας, αγάπης και χαράς.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου. Στο τέλος κάθε εκδήλωσης μοιράστηκαν δωράκια και χυμοί  στα παιδιά  των παιδικών σταθμών εκ μέρους τού Οργανισμού .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ