ΑΕΛ: ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Καταληκτική η αυριανή ημερομηνία (σ.σ  Παρασκευή 26/6) για τις τύχες της ΑΕΛ και τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στο γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Ανταλλαγή mail και… φιλοφρονήσεων ανάμεσα στους 2 άντρες συντηρούν εδώ και μέρες το σήριαλ της μεταβίβασης, με τους Monsters στα «κάγκελα», τον εδώ μεγαλομέτοχο σε «σκληρό πόκερ» και τους Πατρινούς να πανηγυρίζουν την… απελευθέρωση!!

«Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι», διατείνεται ανοιχτά η πλευρά Πλεξίδα ζητώντας άμεσα 400 χιλιάρικα σε περίπτωση ανόδου της ομάδας, ενώ διαφωνεί τόσο στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που προτείνει ο Κούγιας  όσο και στα έξοδα μεταβίβασης που ζητά να τον βαρύνουν αποκλειστικά.

Την ίδια ώρα «αδειάζουν» τα γραφεία της Κύπρου, που έμεινε μαθαίνουμε με ένα υπάλληλο αφού και ο προτελευταίος την… έκανε με ελαφρά!

Ψυχραιμία παιδιά και ο τελευταίος ας κλείσει και την πόρτα…

Υ.Γ. Και επειδή ως γνωστόν ο Αλέξης όπου πάει έχει «μόνο φίλους», πληροφορίες που μιλούν για εκτόξευση των πωλήσεων του ομότιτλου άσματος των OLYMPIANS στη Λάρισα ελέγχονται ως… αληθείς!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ