ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του paidis.com για μπέρδεμα σχετικά με την τοποθέτηση διευθύντριας δημοτικού, το ΠΥΣΠΕ Λάρισας με τρίτη του απόφαση σήμερα το μεσημέρι ακύρωσε την τοποθέτηση της εν λόγω εκπαιδευτικού στη θέση της διευθύντριας ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για επαναπροκήρυξη της θέσης.

Το ΠΥΣΠΕ με ψήφους 3 – 1 έκρινε σήμερα ότι δεν μπορεί η συγκεκριμένη διευθύντρια να διεκδικήσει τη θέση της διευθύντριας λόγω λιγότερων χρόνων εκπαιδευτικής υπηρεσίας.

Η νέα αυτή εξέλιξη αλλά και το γεγονός ότι υπήρξε καταγγελία σε βάρος της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό η ΔΑΚΕ πρωτοβάθμιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού και ζητά να συγκληθεί άμεσα το δ.σ. του συλλόγου για να πάρει θέση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Είναι πρωτοφανές στα εκπαιδευτικά χρονικά συνάδελφος εκπαιδευτικός  να καταγγέλλει συνάδελφο , που μέσα από τις διαδικασίες επιλογών δ/ντών δημοτικών  σχολείων – δεν υπήρχε δεύτερη υποψηφιότητα για το συγκεκριμένο σχολείο – επιλέχτηκε για τη θέση Δ/ντή Σχολικής Μονάδας  του Δήμου Τεμπών.

Μάλιστα , το ΠΥΣΠΕ  Λάρισας πρότεινε ομόφωνα- δύο φορές- την κύρωση του αξιολογικού  πίνακα των υποψηφίων δ/ντων στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Η ΔΑΚΕ Π.Ε. Λάρισας ζητά να συνεδριάσει άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας  « ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» και να πάρει θέση.

Καλεί τους αιρετούς του ΠΥΣΠΕ Λάρισας και του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας  να πάρουν θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ