ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ “ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ” ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής Λάρισας στη Βουλή για την αύξηση της φορολόγησης όσων έχουν υψηλό εισόδημα εξέδωσε το γραφείο Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι ο κ. Χαρακόπουλος οφείλει να υπερασπιστεί τα «λαϊκά στρώματα» της μπουρζουαζίας. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, με αφορμή την ομιλία του κ. Χαρακόπουλου στη Βουλή, κατανοεί την προσπάθεια του να προασπίσει τα συμφέροντα των «λαϊκών στρωμάτων» που στα χρόνια του μνημονίου δεν πλήρωσαν «ούτε σέντσι». Τώρα πράγματι πλήττονται από μια φοροκαταιγίδα αφού, σύμφωνα με τις κυβερνητικές προτάσεις, οι έχοντες πάνω από 30.000 ευρώ ετήσιο ατομικό εισόδημα καλούνται να πληρώσουν αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης και επιπλέον φόρους. Ο κ.Χαρακόπουλος ως γνήσιο τέκνο αυτών των «λαϊκών στρωμάτων», οφείλει να υπερασπιστεί την τάξη του και θα μας εξέπληττε αν δεν το έκανε.

Τώρα, όσον αφορά τους «προνομιούχους» μισθωτούς και συνταξιούχους που στα χρόνια του μνημονίου δεν τους έμεινε «ούτε σέντσι» στην τσέπη, ας μην είναι αχάριστοι. Πρέπει να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στους ομοτράπεζους του κ. Χαρακόπουλου, τους «αγανακτισμένους» μπουρζουάδες διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ