ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΗΝΕΙΟΥ 2015

 

Η Δ/νση Αθλητισμού –Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  στα πλαίσια της εκδήλωσης «Γιορτή Πηνειού» 2015 διοργάνωσε το Σάββατο 20 Ιουνίου αγώνες Beach Soccer   και  Beach Volley στα παραποτάμια γήπεδα του Δήμου. 

Beach Soccer

Στον αγώνα του Beach Soccer  αντιμέτωπες βρέθηκαν η ομάδα της Π.Υ.Λ.-πρωταθλήτριας του πρωταθλήματος των Εργαζομένων 2014- και η ομάδα  του Σ.Ε.Π (Σύλλογο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών).

Ο αγώνας παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες με τελική νικήτρια την ομάδα του Σ.Ε.Π με  σκόρ 7-5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Γιάννης Μικερτζής που πέτυχε πέντε (5) γκόλ, τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Γαραζανάκης-Τασιούλης ενώ για την ομάδα της Π.Υ.Λ οι Κακαγιάννης (2), Μαυρομάτης,Γουγουβίτης και Καλλλιώρας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κκ Κορέστης-Παλαμίδας

Σ.Ε.Π. Γαραζανάκης, Μικερτζής, Μουστάκας, Αλεξούδης, Τασιούλης,Θήβας και Πάσχου

Π.Υ.Λ. Κοβούσογλου, Αρβυθάς, Γουγουβίτης, Τσικριτσής, Κακαγιάννης, Βαλάκας, Μαυρομάτης και Καλλιώας.

Beach Volley

Στον αγώνα του Beach Volley αντιμέτωπα ήταν τα ζευγάρια Λιανού/Καματσέλου – Κολοβέτσιου/Παπαρίζου, που παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα, με νικήτριες τις πρώτες με σκόρ 2-0 (21-17 / 21-15)

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Χατζή Βάσω.

Με το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές από τον Πρόεδρο του Αθλητικού Τμήματος κ. Κωσταρόπουλο Γιώργο και τον προϊστάμενο κ. Τσίρκα Στέλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ