ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

 

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. της ΔΕΥΑ Ελασσόνας που σημαδεύτηκε από την παραίτηση του μέλους της επιτροπής παραλαβής έργων, την άρνηση άλλων μελών της διοίκησης να πάρουν τη θέση του παραιτηθέντα την οποία τελικά πήρε ο πρόεδρος της επιχείρησης γεγονός που επίσης γεννά ερωτήματα για το κατά πόσο μπορεί ένας πρόεδρος να είναι και μέλος της επιτροπής και κυρίως από ερωτήματα για την τύχη συγκεκριμένου έργου.

Η αιτία της εκρηκτικής συνεδρίασης ήταν η ερώτηση που έκανε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης και επικεφαλής της Νέας Πορείας Βασίλης Βαρνάς για έργο στην Ολυμπιάδα, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφάνισε δεν εκτελέστηκε ποτέ. Παρά την επιμονή του κ. Βαρνά για εξηγήσεις σχετικά με τα αν έγινε και πότε το έργο, δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη απάντηση από την πλευρά του προέδρου της επιχείρησης.

Η ένταση που υπήρξε στη συνεδρίαση οδήγησε τον πρόεδρο της επιτροπής παραλαβής έργων να παραιτηθεί κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, χωρίς να θέλει να πει κάτι παραπάνω.

Φυσικά η συνεδρίαση, γεννά πολλά ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεων για να μην πλανάται στην τοπική κοινωνία καμία σκιά.

Εγινε ή δεν έγινε το έργο. Και αν δεν έγινε γιατί εμφανίστηκε ως εκτελεσμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ