ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΝΗ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΗΠΑ (VIDEO)

Μια τεράστια δίνη εμφανίστηκε στη λίμνη Texoma, μεταξύ του Τέξας και την Οκλαχόμα. Το φαινόμενο προκάλεσε αμηχανία στους θεατές, και έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο.

Η δίνη εμφανίστηκε πρόσφατα και αμέσως προκάλεσε αίσθηση στο Twitter, όταν οι US Army Corps of Engineers στη Tulsa δημοσίευσαν το βίντεο. Σύμφωνα με την περιγραφή τους, η τρύπα έχει διάμετρο 2.5 μέτρα και είναι ικανή να ρουφήξει ένα σκάφος πλήρους μεγέθους σκάφος.

Αλλά οι οπαδοί των ανεξήγητων φαινομένων δεν άνοιξαν σαμπάνια, καθώς οι μηχανικοί υποστηρίζουν ότι η τρύπα είναι απολύτως εξηγήσιμη.

«Ακριβώς όπως στο σπίτι σας όταν γεμίσετε μια μπανιέρα με νερό και στη συνέχεια ανοίξετε την τάπα για να φύγει το νερό, δημιουργείται μία δίνη έτσι συμβαίνει κι εδώ» είπε ο βοηθός διευθυντή στη Λίμνη Texoma, BJ Parkey.

Η δεξαμενή Texoma είναι μια από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ και νερό συσσωρεύεται συχνά εκεί, εξαιτίας του φράγματος Denison του Κόκκινου Ποταμού. Όταν το επίπεδο του νερού ανέβει πολύ, ο τοπικός στρατός ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στο κάτω μέρος της λίμνης και το νερό αποστραγγίζεται προς το ποταμό. Η δεξαμενή Texoma έχει κάνει ρεκόρ τα τελευταία χρόνια, με επίπεδα που φτάνουν τα 197 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αυτό που αναμφισβήτητα καθιστά την αβυσσαλέα εμφάνιση τρύπα ακόμη creepier είναι η προστιθέμενη πλημμύρες, μετά από τεράστιες ποσότητες βροχόπτωσης τις προηγούμενες εβδομάδες.

Αυτό που αναμφισβήτητα καθιστά ακόμα πιο αβυσσαλέα την εμφάνιση της τρύπας είναι και οι τεράστιες ποσότητες βροχόπτωσης τις προηγούμενες εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ