ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ MANDELAS TOURS Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA

 

Mια πλειάδα λαρισαϊκών επιχειρήσεων με συντονιστή την kourtis events με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων ατόμων με Σύνδρομο Dοwn “Κύκνος”  διοργανώνουν ένα λαμπερό Φιλανθρωπικό Gala την Τετάρτη 1 Ιουλίου 21.30 στον χώρο του εργοστασίου Κούρτης στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας – Τυρνάβου για την ενίσχυση των σκοπών του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου.

Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο να έρθουν έως το χώρο που θα διοργανωθεί το Gala θα υπάρξει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία και μετά τη λήξη του Gala θα σας επιστρέψει και πάλι στην κεντρική πλατεία. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει 2 φόρες από την κεντρική πλατεία στις 8.45 και 9.15 μ.μ. . Μια χορηγία του ταξιδιωτικού γραφείου Mandelas Tours and Travel.

Στόχος του συλλόγου είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων για όλα τα θέματα που αφορούν τους τομείς ανάπτυξης και την επίτευξη της κοινωνικής αποδοχής και ενσωμάτωσης των παιδιών με Σύνδρομο Dοwn.

Πρόκειται για ένα λαμπερό Show που θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας με νυφικά, casual ντύσιμο βραδινό ντύσιμο και μαγιό καταστημάτων της Λάρισας. Τη βραδιά θα συνοδεύσει τραγουδιστικά ο Βασίλης Κούρτης.

Θα συνδυαστεί με ένα εντυπωσιακό show μαγικών από τον ανερχόμενο μάγο Desdinova διάφορα happenings και για πρώτη φορά στη Λάρισα θα γίνει επίδειξη ζωγραφική σώματος (body painting).

Στο Gala τοπικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν δωρεάν δείγματα των προϊόντων τους στο κοινό, και θα διανεμηθούν δωρεάν γαστρονομικές δημιουργίες του από χορηγούς της εκδήλωσης.

Το κάλεσμα απευθύνεται και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θέλουν να προβάλουν το Gala ακόμη και σε απλούς πολίτες.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 4 ευρώ και διατίθεται στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης και στο βιβλιοπωλείο Γραμμή Ολύμπου 25.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την ελάχιστη συμμετοχή των 4 ευρώ ανά άτομο, θα διατεθούν αποκλειστικά στη έκδοση του βιβλίου του συλλόγου “ΚΥΚΝΟΣ” της συγγραφέως Έπη Ν. Μίχη-Ζέγγου.

Το (πολύ ξεχωριστό) χρωμόσωμα 21 σε εικονογράφηση της Θεοδοσίας Κώτσικα.

Την οργάνωση έχει αναλάβει η Μαρία Κούρτη, την σκηνοθεσία του event ο Πασχάλης Μάντης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη με την Δέσποινα Φουσίκα.

Τις μουσικές επιλογές θα επιμεληθεί ο Ahilleas Maker την ηχητική και φωτιστική κάλυψη το Studio Καραγούγας. Το styling των εμφανίσεων το makeup , makeup artists και το Facial care θα έχει η σχολή Costyle τηv επιμέλεια των μαλλιών έχει η Evagelia Dagalou.

Στο Μουσικοχορευτικό event θα συμμετέχουν ο Δημήτρης Ακριβούλης, ο Δημήτρης Ζέρβας και η Εύα Ζαφειράκη της σχολής Real Dance η σχολή Gangoo jumps με την Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Άνδρεα Κατσέλου.

Υπεύθυνος φωτισμού ο Βασίλης Τσιγγεράς στην κάλυψη ο Μιλτιάδης Γραίκος.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων που δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο φιλανθρωπικό Gala και με κάθε τρόπο προσφέρουν βοήθεια.

Te Quiero-Καλογήρου, Sakalidisarts, Costa, Portobellos Uomo, Χονδρονάσιου, Campico, Γραμμή Βιβλιοπωλείο, Frais, Benetton, Golden Movies, Κούρτης Προκατασκευασμένα, Lilian, Gounelas Business Equipment, Οινοποιείο Τυρνάβου, Hotel Metropol, Μαστρογιώργου Ρούλα, Kangoo Jumps Greece, Floral Zantzos, Mandelas Tours and Travel, Αρτοποιείο Μπαλαής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com