ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ.

Μετά την ολοκλήρωση των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων για το λήγον σχολικό έτος 2014-2015, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εύχεται σε όλους τους Μαθητές του Σχολείου “καλό καλοκαίρι”. Ειδικότερα στους τελειόφοιτους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015 εύχεται καλά αποτελέσματα & καλή επιτυχία στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που επέλεξαν.

Σε όλους τους απόφοιτους εύχεται να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Απολυτήριο και το Πτυχίο που έλαβαν από το 3ο ΕΠΑ.Λ., ούτως ώστε να εκπληρωθούν οι προσωπικές προσδοκίες και οι επαγγελματικές επιδιώξεις τους.

Επίσης, ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει την κα Βικτωρία Λάμπρου για την παμψηφεί επανεκλογή της στη θέση της Διευθύντριας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και της εύχεται εποικοδομητική, καρποφόρο και ανέφελη θητεία, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης με τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές του Σχολείου.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές μαθητών στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, το οποίο στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου Λάρισας (Ιουστινιανού & Κομνηνών) στο κέντρο της πόλης. Οι Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν την επόμενη σχολική χρονιά 2015-2016 είναι :

  • Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό
  • Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
  • Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
  • Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
  • Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά και τις ώρες από 18:00΄ έως 21:00΄, μέχρι και την 30η Ιουνίου.

Πληροφορίες στο τηλ. 2410-236182.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ