Λ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ: ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝΓΙΑΤΩΝ ΤΩΝ Κ.Υ.

 

Με ξεκάθαρο τρόπο ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Κ.Υ.Λ & μέλος Γ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Λάμπρος Καραγεώργος διαψεύδει ανακοίνωση περί αναστολής της επίσχεσης εργασίας των γιατρών των Κ.Υ. του νομού που κυκλοφόρησε από χθες, υποστηρίζοντας ότι αυτή η ανακοίνωση διακινήθηκε από συγκεκριμένο γιατρό που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ μ ε στόχο την υπονόμευση του αγώνα. Στην ανακοίνωση ο κ. Καραγεώργος αναφέρει:

«Από το πρωί του Σαββάτου 27 / 06 / 15, σε πολλά θεσσαλικά ηλεκτρονικά μέσα και την Κυριακή 28 / 06 / 15 στον έντυπο τύπο, έκανε την εμφάνισή του κείμενο, του οποίου ως συντάκτης εμφανίζεται ο Σωκράτης Λουμάκης, γενικός γιατρός στο Κ.Υ. Αγιάς, σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί των Κ.Υ. αναστέλλουν την επίσχεση εργασίας, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Θέλω προς κάθε κατεύθυνση να διαβεβαιώσω, ότι η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ., που είναι το μόνο επίσημο συνδικαλιστικό όργανο, που εκπροσωπεί τους γιατρούς των Κ. Υ. του νομού Λάρισας, όχι μόνο δεν έχει λάβει τέτοια απόφαση, αλλά αντίθετα και μάλιστα σε κοινή γραμμή με τις άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις, των νομών της Θεσσαλίας καλεί όλους τους γιατρούς στον αγώνα και στηρίζει τις ήδη μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους.

Καταγγέλλω την υπονομευτική, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Λουμάκη, τόσο για τα μέλη των Δ.Σ. των Ενώσεων Θεσσαλίας, όσο και για τους λοιδορούμενους κι απλήρωτους γιατρούς. Διευκρινίζω ότι ο παραπάνω δεν εκπροσωπεί κανένα, πέρα από τον εαυτό του, και τον καλώ άμεσα να αποσύρει το επίμαχο κείμενο και να  διαψεύσει το περιεχόμενό του. Σε διαφορετική περίπτωση, το Δ.Σ. της Ε.Ν.Κ.Υ.Λ. θα  υποχρεωθεί να καταφύγει σε όλα τα νόμιμα μέσα.

Καλώ το ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο παραπάνω τυγχάνει μέλος, να αποδοκιμάσει τέτοιες ενέργειες και να διαχωρίσει τη θέση του απ’ αυτές και τα Μ.Μ.Ε., που φιλοξένησαν το επίμαχο κείμενο, να προβούν στην ενδεδειγμένη ανασκευή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ