14.000 € ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ

Και τα περισσότερα δημοτικά του δήμου Τυρνάβου είναι ανάμεσα στους οφειλέτες προς τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου σύμφωνα με στοιχεία της επιχείρησης. Μάλιστα τα ποσά που διεκδικεί η επιχείρηση από τα σχολεία του δήμου αγγίζουν τις 14.000 ευρώ. Ηδη η διοίκηση της επιχείρησης ξεκίνησε τις διαδικασίες για την είσπραξη αυτών των ποσών

και πριν από δύο περίπου εβδομάδες η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής που είχε ειδοποιηθεί για την οφειλή συγκάλεσε σύσκεψη με τους διευθυντές των σχολείων, κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκαν σοβαρές ενστάσεις για τις απαιτήσεις της διοίκησης της ΔΕΥΑΤ αφού όπως τονίστηκε από διευθυντές δεν είναι δυνατόν η μία τσέπη του δήμου να τα παίρνει από την άλλη και μάλιστα σε μία περίοδο που είναι γνωστή η υποχρηματοδότηση των σχολείων.

Εν τω μεταξύ την προηγούμενη Παρασκευή υπήρξε συνάντηση μεταξύ του διευθυντή της επιχείρησης Στ. Τσαγγαράκου, με τους διευθυντές των σχολείων, παρουσία και της προέδρου της σχολικής επιτροπής κ. Ρ. Σουρλατζή κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Τσαγγαράκος κάλεσε τους διευθυντές να προχωρήσει κάθε σχολείο σε ρύθμιση της οφειλής του και μάλιστα σημείωσε ότι η ΔΕΥΑ προτείνει να δοθεί κάποιο ποσό ως προκαταβολή και το υπόλοιπο έως και σε 200 δόσεις.

Οπως ανέφερε στόχος της επιχείρησης είναι να εισπράξει συνολικά το ποσό των 4.000 ευρώ ως προκαταβολή έναντι της οφειλής και το υπόλοιπο ποσό των 10.000 ευρώ να πληρωθεί σε δόσεις αρκεί το κάθε σχολείο να καταβάλει και την τρέχουσα οφειλή.

Επιπλέον ο κ. Τσαγγαράκος κατανοώντας τις αδυναμίες των σχολείων λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης σημείωσε ότι θα μπορούν συνεργεία της επιχείρησης να κάνουν τεχνικές εργασίες εντός των σχολείων αρκεί το σχολείο να έχει εξασφαλισμένα τα υλικά που απαιτούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ