ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα υποστήριξε χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ εξέδωσε η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

“Ο κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο φίλος των Ελλήνων, ο άνθρωπος, ο οποίος με απύθμενο θράσος και με εξίσου απύθμενη αγάπη, δηλώνει: «Έλληνες μην αυτοκτονείτε, μπροστά στο φόβο του θανάτου». Στην ουσία, δηλώνει «μην κάνετε τον κόπο να αυτοκτονήσετε, αφού με την συμφωνία που σας προσφέρουμε, θα σας δολοφονήσουμε εμείς». Από πότε είναι αυτοκτονία, η δημοκρατική έκφραση;

Σε μια Ευρώπη, η οποία έχει χάσει κάθε επαφή με την δημοκρατία, ο κ. Γιούνκερ έρχεται να δηλώσει πως οι Έλληνες, πρέπει σαν «υπάκουα» οικόσιτα της Ευρώπης, εθελόδουλα και προσβλητικά, να πουν «ΝΑΙ» την επόμενη Κυριακή. Ο κ. Γιούνκερ αξιώνει την υποταγή του λαού, τρέμει το «ΟΧΙ» της επόμενης Κυριακής. Αυτή είναι η αλήθεια. Όπως αλήθεια είναι ότι ίδιος ο κ. Γιούνκερ, είναι ο «αρχιερέας»  του σκανδάλου των Luxleaks. Επί πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο, συγκρότησε ένα σκανδαλώδες πλαίσιο φοροδιαφυγής και επέτρεψε σε εκατοντάδες επιχειρήσεις να φοροδιαφεύγουν (πολλές από αυτές δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και πιέζουν σήμερα τους πολίτες, μέσω των γνωστών τηλεοπτικών καναλιών, να ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής). Αποτέλεσμα η απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων για το ελληνικό δημόσιο.

Επιστρέφουμε τον φόβο στον «φίλο» κ. Γιούνκερ και στο διεφθαρμένο γραφειοκρατικό σύστημα εξουσίας των Βρυξελλών. Η Ευρώπη δεν είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Οι Έλληνες διδάσκουν δημοκρατία στην Ευρώπη και δεν εκβιάζονται. Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε «ΟΧΙ» στη διαφθορά, «ΝΑΙ» στην αξιοπρέπεια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ