ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TRT ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, καταγγέλλει την απόλυση του συναδέλφου Μάκη Θεοδώρου από τον τηλεοπτικό σταθμό TRT. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση – καταγγελία η απόλυση γίνεται σε μία περίοδο όπου στο τοπικό κανάλι έχει αλλάξει προσφάτως η διοίκηση και επιχειρείται να στηθεί ένα σκηνικό συνεχούς πίεσης και ανασφάλειας στους χώρους εργασίας, με διάφορες παρεμβάσεις.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: “Οι δημοσιογράφοι απαιτούν να μπορούν να εργάζονται σε δημιουργικό κλίμα που αναμφισβήτητα επιδρά θετικά στην απόδοσή τους και όχι υπό την απειλή της απόλυσης που κανέναν δεν διευκολύνει στο έργο του.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ ζητά να ανακληθεί άμεσα η απόλυση του συναδέλφου στον προαναφερόμενο τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειάς μας και παράλληλα  να σταματήσει οποιαδήποτε τακτική εκφοβισμού εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤ-Ε, μαζί με το σύνολο των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, μάχεται για την ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες με πρόσχημα την οικονομική κρίση, έχουν επιβληθεί και παγιωθεί στον χώρο του τύπου εις βάρος των εργαζομένων που μετατρέπονται σε εξιλαστήρια θύματα!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ