ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ANONYMOUS [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι Anomymous  με βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube και το οποίο έχει ήδη γίνει viral, δίνουν «συγχαρητήρια στον Τσίπρα που αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα». Παράλληλα καλούν τους Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους, να διορθώσουν όσα λάθη έκαναν στο παρελθόν, αφού…

«όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της χώρας».

Στο μήνυμά της η οργάνωση αναφέρει: «Είμαστε οι Anonymous, θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας. Είδαμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σας φέρονται η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υποστηρίζουν κάποιο κόμμα, οι Anonymous επισημαίνουν ότι «οφείλουμε στον πρωθυπουργό σας Αλέξη Τσίπρα συγχαρητήρια για τη στάση του και την απόφασή του να διεξάγει δημοψήφισμα», καθώς είναι ό,τι πιο κοντινό στην άμεση δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία.

Οι Anonymous στο βίντεο – η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν – τονίζουν: «Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την έως εδώ πορεία της Ελλάδας, ο λαός της Ελλάδας έχει μερίδιο ευθύνης λόγω της ψήφου του στις εκλογικές αναμετρήσεις των προηγούμενων ετών» όμως με το δημοψήφισμα «δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον του».

directnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ