ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ… ΧΟΥΝΤΑ Η ΕΛΕΥΣΗ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με αναφορές στη… χούντα και παρουσία του βουλευτή του «Ποταμιού» Κώστα Μπαργιώτα  πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα η εκδήλωση της τοπικής ΝΔ υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό και βουλευτή του κόμματος Σίμο Κεδίκογλου.

«Το δημοψήφισμα έχει πάρα πολλά μεμπτά σημεία, ακόμη και της χούντας ήταν πιο νομότυπο…», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Κεδίκογλου, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την παρουσία Μπαργιώτα  στη συνέντευξη τύπου εξηγώντας πως «… καταδεικνύει πως είμαστε πέρα και πάνω από κόμματα».

Δεν πρόκειται μόνο για μάχη της Ελλάδας για παραμονή στην Ευρώπη αλλά και για μάχη για τη Δημοκρατία και το μέλλον των παιδιών μας, κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου  ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την παρέμβαση Καραμανλή μετά από 6 ολόκληρα χρόνια ξεκαθάρισε ότι «… δεν πρόκειται για εμπλοκή σε κομματικούς ανταγωνισμούς, αλλά για την έκφραση της ανάγκης να επικοινωνήσει στον ελληνικό λαό την αλήθεια και να ακουστεί έτσι πιο δυνατά το ΝΑΙ».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για δημοψήφισμα «παρωδία» έκανε λόγος ο βουλευτής Μ. Χαρακόπουλος, που έσπευσε να κινδυνολογήσει αναφορικά με τις επιδοτήσεις των αγροτών, ενώ για ζήτημα «εθνικής ασφάλειας» μίλησε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας.

Τέλος παίρνοντας το λόγο ως… καλεσμένος ο Κώστας Μπαργιώτας  ανέφερε πως «… εκείνο που προέχει είναι η παραμονή στην Ευρώπη, αφού με τις παρούσες συνθήκες τίθεται εν αμφιβόλω  η πορεία της χώρας για τα επόμενα 50 έως 100 χρόνια», για να συμπληρώσει με νόημα πως «… είμαστε εδώ διακομματικά για την Ελλάδα της Ευρώπης».

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com