ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Η OPEN MELLON

Η Open Mellon ΑΕ υλοποίησε τον πρώτο κύκλο σειράς σεμιναρίων με αντικείμενο την κατάλληλη προετοιμασία των Γεωργών, προκειμένου να συμμετάσχουν με επιτυχία στη διαδικασία για την απόκτηση του απαιτούμενου Πιστοποιητικού. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους όσους κάνουν επαγγελματική χρήση γεωργικών φαρμάκων,

αφού σύμφωνα με τον Νόμο 4036/2012 από την 26 Νοεμβρίου 2015 και μετά, όσοι δε κατέχουν πιστοποιητικό δε θα μπορούν να προμηθεύονται γεωργικά φάρμακα, από τα καταστήματα. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που προσφέρει η Open Mellon A.E. πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης αλλά και εξεταστικό κέντρο από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις που προβλέπονται στον ν.4036/2012, σχετικά με το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

Αναλύει τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν, μέσα από απλή και κατανοητή γλώσσα.

Εγγυάται την επιτυχία για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

Το επόμενο προγραμματισμένο σεμινάριο θα διεξαχθεί την 13 & 15/7/15. Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής τόσο στα σεμινάρια προετοιμασίας, αλλά και στις εξετάσεις πιστοποίησης που έχουν προγραμματιστεί μπορείτε να απευθύνεστε στο 2410 551320 καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού μας επί της οδού Αλ. Παναγούλη 73 στην Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ