ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

Ευθείες βολές για ευθυγράμμιση της εφημερίδας “Ελευθερία” με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της Αθήνας, εξαπολύει με σημερινή της ανακοίνωση η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η εφημερίδα μεροληπτεί υπέρ του “ναι” και προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:   

“Είναι φανερό ότι η εφημερίδα «Ελευθερία» έχει πάρει θέση, πλήρως συγχρονισμένη με την κουστωδία των αθηναϊκών διαπλεκόμενων μέσων και αποφασίζει να ψηφίσει την Κυριακή «ΝΑΙ». Με αφορμή το χθεσινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τίτλο  «Αγροτιά τέλος χωρίς αγροτικό πετρέλαιο» η εφημερίδα επιλέγει να τρομοκρατήσει τους αγρότες μας, στρέφοντάς τους –πονηρά-προς το «ΝΑΙ».

Το ίδιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας αυτοακυρώνεται, αφού στο δεύτερο μέρος του (σελ. 9) εμπεριέχει την διάψευση του τίτλου από τον ίδιο τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Όμως, με τον συγκεκριμένο βαρύγδουπο πρωτοσέλιδο τίτλο, οι «τρομοκρατικές» εντυπώσεις ήδη δημιουργήθηκαν, απομακρύνοντας τους αγρότες μας από την αλήθεια, η οποία  «ενταφιάζεται» στο εσωτερικό της εφημερίδας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com