ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ “ΟΧΙ” ΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ

Μήνυμα υπέρ του “όχι” και υπέρ της ισχυρής Ελλάδας και της Θεσσαλίας της παραγωγής στέλνει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Γιώργος Ακριβούλης, καλώντας τους κατοίκους του νομού να ψηφίσουν υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Στο μήνυμά του αναφέρει:

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών. Στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια για μια δίκαιη , έντιμη και βιώσιμη λύση εντός Ευρώπης. Με το ΟΧΙ δίνουμε την διαπραγματευτική ισχύ να καμφθούν οι εξοντωτικές απαιτήσεις των Θεσμών και βάζουμε φρένο στην συνέχιση των μνημονιακών δεινών.

Επί πέντε χρόνια ζούμε ένα εθνικό μαρτύριο με 4 εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας , με 2 εκατομμύρια ανέργους με ουρές από κοινωνικά συσσίτια με 300000 ελληνόπουλα να αναζητούν στα τέσσερα σημεία της γης το μέλλον τους. Απαιτούν να διαλύσουμε την Αγροτική Παραγωγή να μην υπάρχει αφορολόγητο πετρέλαιο , να αυξηθεί το κόστος παραγωγής με συνέπεια να οδηγηθούμε στην οριστική διάλυση της παραγωγικής διαδικασίας.

Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Την Κυριακή σας καλώ να μας δώσετε την δύναμη ψηφίζοντας ΟΧΙ Από Δευτέρα όλοι οι Έλληνες ενωμένοι θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Για μια ισχυρή Ελλάδα για μια Θεσσαλία της Ανάπτυξης και της Παραγωγής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ