ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ Κ.Ζ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Το Σάββατο το βράδυ με νέα δρώμενα, πέφτει η αυλαία της έκθεσης που για 25η – και τελευταία φορά – οργάνωσαν το ζεύγος Κριστιάνε και Ζήση Παπαδημητρίου, στο πατρικό τους σπίτι, στους Γόννους της Λάρισας.

Εκτός από τα έργα πολλών καλλιτεχνών που εκτίθενται θα παρουσιάσουν, στον κήπο του σπιτιού, στην τελική τους πλέον μορφή, τα έργα τους μετά από ένα πενθήμερο Συμπόσιο Γλυπτών σε ξύλο οι καλλιτέχνες, Βασίλης Αδάμος, Βασίλης Αλεξάνδρου, Θάνος Καρώνης, Γιάννης Μανιτάκης, Δημήτρης Παλάντζας και Έλιο Σαμαράς. Την έκθεση αλλά και τις εργασίες του συμποσίου παρακολούθησαν μέσα στη βδομάδα πολλοί φιλότεχνοι των Γόννων και της περιοχής.

EKTESI1Η βραδιά του Σαββάτου περιλαμβάνει επίσης την προβολή δύο ολιγόλεπτων ντοκιμαντέρ το ένα με τη δουλειά των γλυπτών, μέρα-μέρα, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο και το άλλο την διαχρονική διαδρομή των εκθέσεων στο σπίτι του ζεύγους Κ. & Ζ. Παπαδημητρίου, τα οποία δημιούργησε για το σκοπό αυτό ο Δημήτρης Γουγουλιάς. Τέλος η έκθεση θα κλείσει με αρχαιοελληνική μουσική την οποία, με ειδικά όργανα, θα παρουσιάσουν ο ζωγράφος και μουσικός, Κωνσταντίνος Μωϋσιάδης και οι φίλοι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ