Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ρ. ΣΟΥΡΛΑΤΖΗ

Με αφορμή χθεσινό σχόλιο του paidis.com περί απουσίας της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου Ρ. Σουρλατζή από τις εκδηλώσεις υπέρ του όχι και από τις λίστες με τα ονόματα των υποστηρικτών του, από την κ. Σουρλατζή πήραμε την παρακάτω απάντηση:

“Ο κ. Γιάννης Παιδής με προκαλεί γιατί άραγε;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που τον προβληματίζει η θέση μου για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Φαίνεται ότι δημοσιογραφικά ήταν εκείνος  απών από το συλλαλητήριο της Λάρισας για το ΟΧΙ.

Αλλιώς όπως όλοι οι φίλοι μου, οι συνάδελφοί μου και οι συγγενείς μου θα γνώριζε ότι συμμετείχα στην συγκέντρωση και στην πορεία της Λάρισας.

Εξάλλου  στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχω τοποθετηθεί και έχω πάρει θέση .

Για εκείνους λοιπόν τους <<πολλούς>> που ρωτάνε τον κ. Παιδή αν ανήκω στους υποστηρικτές του «ναι»  απαντώ καθαρά  ότι δεν αισθάνομαι και δεν θέλω καμιά ομοψυχία με όλους αυτούς τους εκπροσώπους των δανειστών και τους ευνοημένους των δανεικών.

Έχω άποψη  για όλους εκείνους που βλέπουν την πατρίδα μας  ως έδεσμα και εμάς ως εμπόδιο στη λαιμαργία τους.

Η δημοκρατία μού δίνει την ευκαιρία με το δημοψήφισμα της Κυριακής να εκφραστώ και αυτό θα κάνω.

Έδωσα την απάντησή μου και δεν θα ασχοληθώ περισσότερο”.

Σ.Σ.: Αν δεν είδαμε την κ. Σουρλατζή στη συγκέντρωση υπέρ του “όχι” στη Λάρισα, λόγω του μεγάλου πλήθους, ζητάμε συγνώμη. Ομως με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι απουσίαζε από τη συγκέντρωση του Τυρνάβου, ενώ και το όνομά της επίσης με βεβαιότητα λέμε ότι απουσιάζει από τις λίστες των υποστηρικτών του όχι.

Και το κυριότερο που πρέπει να θυμίσουμε στην κ. Σουρλατζή είναι ότι είναι πολιτικό πρόσωπο και τα πολιτικά πρόσωπα εκφράζονται με κείμενα και με υπογραφές κάτι που δεν έκανε η κ. Σουρλατζή.

Τέλος της λέμε ότι ως πολιτικό πρόσωπο η στάση της προκαλεί ενδιαφέρον και για αυτόν το λόγο οι ψηφοφόροι της ζητούν πληροφορίες για τη στάση της αυτή και εμείς έχουμε χρέος να τη ρωτήσουμε.

Αυτά γιατί και εμείς δεν έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε περισσότερο, ούτε και να προκαλέσουμε κανέναν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ