ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

Από τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από τρία αρτοποιεία και ζαχαροπλαστείο που τελέστηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο περίπου στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του.

Συνελήφθησαν ως δράστες των κλοπών τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 23χρονος, ένας 21χρονος και ένας 27χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (04-07-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, σε αρτοποιείο 39χρονης ημεδαπής, όπου ο 21χρονος με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη των δραστών.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 19-06-2015 έως προχθές 03-07-2015, οι δράστες διέπραξαν άλλες τρεις περιπτώσεις κλοπών από αρτοποιεία και ζαχαροπλαστείο στο Βόλο, αποκομίζοντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 905 ευρώ.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους αλλά και στην κατοχή του 23χρονου δράστη, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, ολοπρόσωπες κουκούλες, φακοί, στιλέτο και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το τελευταίο διήμερο οι δύο αλλοδαποί επεχείρησαν, με απειλές και χρήση σωματικής βίας, να εξαναγκάσουν στη διάπραξη κλοπών 20χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Σερβίας, με σκοπό να κρατήσουν οι ίδιοι τη λεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ