ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ Κ.Δ.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις των τεσσάρων (4) Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φαρσάλων – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι μικροί μας πρωταγωνιστές επιδιώκοντας να σκορπίσουν γέλιο και χαρά και να διασκεδάσουν με το χορό και τα τραγούδια τους, μέσα από τα θεατρικά δρώμενα, που ανέβασαν.

 

Μέσα από το θέατρο, το χορό, τα ποιήματα και τη μουσική, τα παιδιά παρουσίασαν όμορφα, χαρούμενα και ψυχαγωγικά θεάματα περνώντας παράλληλα μέσα από αυτά κοινωνικά και πολιτισμικά μηνύματα. Και τα κατάφεραν πολύ καλά, αφού καταχειροκροτήθηκαν από το ενθουσιασμένο κοινό.

kal10

Το Κ.Δ.Α.Π 1 Φαρσάλων, παρουσίασε τα θεατρικά «Όρνιθες» του Αριστοφάνη και «Τα παιχνίδια έχουν ζωή», υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών, Πελαγίας Ρουκά, Σοφίας Αποστόλου και της βοηθού προσωπικού Σταυρούλα Βούλγαρη, αντίστοιχα.

Το Κ.Δ.Α.Π 2 Βασιλί εικονοποίησε αποσπάσματα από τη γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή «Εδώ Λιλιπούπολη» υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών, Άννας Μαυραντώνη, Νατάσσας Δημοπούλου και της βοηθού, Άννας Γκιούρου.
Το Κ.Δ.Α.Π 3 Σταυρού, παρουσίασε δύο θεατρικές παραστάσεις που αφορούσαν στην έννοια της φιλίας. Υπεύθυνες της εκδήλωσης ήταν οι εκπαιδευτικοί Σόνια Παπαγεωργίου, Πένυ Μπρόζου και η βοηθός προσωπικού Βούλα Βακούλα.
Το Κ.Δ.Α.Π 4 Ρευματιάς έκλεισε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τhe kdap show» την Πέμπτη 25 Ιουνίου, που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Χριστίνα Τζίκου και Ηλιάνα Φαφουτοπούλου και οι βοηθοί προσωπικού, Ευαγγελία Ξυνογαλά και Βάια Θεοχάρη.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος,  η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Δέσποινα Συροπούλου, οι αντιδήμαρχοι Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και Γιάννης Βασιλείου, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τύμπας, η διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Κυρίτση, οι πρόεδροι των αντίστοιχων Τοπικών Κοινοτήτων, γονείς και φίλοι των παιδιών και πλήθος κόσμου.
Οι λιλιπούτιοι ήρωες ευχήθηκαν σε όλους καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και έδωσαν υπόσχεσή για περισσότερες και ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.

kdap3

kdap4

kdap0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ