ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται  το δημοψήφισμα  στη Λάρισα, σύμφωνα και με σχετικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Μικροαρρυθμίες  παρουσιάστηκαν κυρίως σε περιφερειακούς δήμους (π.χ  Φαρσάλων) όπου παρατηρήθηκε έλλειψη σε φακέλους, με το πρόβλημα να αντιμετωπίζεται άμεσα αν και… επιστρατεύτηκαν μάλλον παλιότεροι με τους ψηφοφόρους μάταια να αναζητούν την αυτοκόλλητη σφράγιση, αφού τελικά χρειάστηκε να… σαλιώσουν!

Οι απουσίες αντιπροσώπων στις εφορευτικές επιτροπές ξεπεράστηκαν μάλλον ανώδυνα λόγω και της απλής διαδικασίας, ενώ μικρή καθυστέρηση καταγράφηκε σε εκλογικό τμήμα της συνοικίας «Νεράιδα» με τους ψηφοφόρους, λόγω ετεροδημοτών, να χρειαστεί να περιμένουν γύρω στα 20 λεπτά στην ουρά προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι κάλπες «κλείνουν» στις 7 το απόγευμα με την κίνηση να αναμένεται αυξημένη κυρίως λόγω… λουομένων που προτίμησαν τις παραλίες αφήνοντας για αργότερα την ψήφο, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά γύρω στις 9 το βράδυ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ