ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Να ασκηθούν οι πρώτες διώξεις στους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σταθμών που σήκωσαν τη σημαία της τρομοκρατικής προπαγάνδας, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσουν ανερυθρίαστα την απόφαση του ελληνικού λαού πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής (5/7), αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.

Οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι «δημοσιογράφοι» του τρόμου και του πανικού, χρησιμοποιώντας ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις, ξεπούλησαν – μαζί με το συμφέρον της χώρας – και το «λειτούργημα» που υποτίθεται πως έπρεπε να πρεσβεύουν, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους πάσης φύσεως μνημονιακούς εκπροσώπους των εγχώριων και ξένων συμφερόντων (όπως το μπλοκ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού).

Η τιμωρία τους ωστόσο δεν ήταν μόνο το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που εισέπραξαν κατάμουτρα. Ούτε καν το γεγονός ότι έγιναν «στόχος» του απλού μέσου πολίτη που απέδειξε ότι δεν τρομοκρατείται!

Αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες διώξεις περιμένουν ήδη οι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλης Καψής από το Mega, οι Σταμάτης Μαλέλης, Νίκος Κονιτόπουλος (αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι καν μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου από το ΣΚΑΪ, καθώς και η Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που στο πειθαρχικό συμβούλιο έβλεπαν τα βίντεο από τις επίμαχες τοποθετήσεις των παραπάνω δημοσιογράφων στα κανάλια τους και διαβάζονταν οι επώνυμες καταγγελτικές επιστολές πολιτών εναντίον πολλών δημοσιογράφων της τηλεόρασης, έσκασε η «είδηση» πως επιχειρείται να κατέβουν τα επίμαχα βίντεο από τις web πλατφόρμες των τηλεοπτικών καναλιών!

Στο twitter μάλιστα έγιναν σαφείς αναφορές ότι χάνονται από τον ιντερνετικό «αέρα» των τηλεοπτικών καναλιών, συγκεκριμένες εκπομπές ενημέρωσης!

Θυμίζουμε ότι ανάλογη έρευνα για το ρόλο των εκπομπών γίνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αλλά και από την Εισαγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας. Παρόμοιο, δε, είναι και το κατηγορητήριο στο Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να συνεχιστεί η έρευνα με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους που κατήγγειλαν ονομαστικά πολίτες…

newsbomb.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ