Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Μια ηχηρή παρέμβαση έκανε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και από τα ιστορικά και δυναμικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, κάνοντας λόγο για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου σχήματος.

Στην παρέμβασή του που θα συζητηθεί πολύ ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρει:

“Δεν πιστεύω πως η σημερινή ΝΔ μπορεί να εκφράσει την Κεντροδεξιά. Εχει ξεφύγει προ πολλού απ’τις ιδρυτικές της αρχές και αξίες. Έχει χάσει τον πολιτικό της προσανατολισμό και μαζί μ’αυτόν και τον κόσμο της. Χώρια δε που το μεγαλύτερο μέρος του φθαρμένου πολιτικού της προσωπικού, που επικράτησε όλα τα προηγούμενα χρόνια σε θέσεις κλειδιά και αποτελούνταν από κατεστημένες μετριότητες και άτομα της συναλλαγής, εμφανίζεται κάθε φορά κατώτερο των περιστάσεων.

Απαιτείται ριζική ανασυγκρότηση και ανόρθωση του κεντροδεξιού χώρου μέσα από ένα νέο σχήμα, με νέα πρόσωπα και ιδέες, κάτω από μια ηγετική προσωπικότητα που να εμπνέει και να ενώνει. Η απλή αλλαγή ηγεσίας στην ΝΔ δεν αρκεί για την επίτευξη αυτού του στόχου!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ