Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΒΙΑΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Στα όρια του πραξικοπήματος κινούνται τα όσα έγραψε χωρίς ίχνος πολιτικής αλλά και λογικής σκέψης και συναίσθησης ο γνωστός άγνωστος της πολιτικής σκηνής, Θάνος Τζήμερος. Μάλιστα, για τις δηλώσεις του παρενέβη και Εισαγγελέας, διατάσσοντας κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα.

Ο Θάνος Τζήμερος «δημιουργεί ξανά» και καλεί ανοιχτά το λαό σε βίαιο πραξικόπημα εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα.

Μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καλεί τον κόσμο ανοιχτά να μπουκάρει στο Μαξίμου, να πλακώσει στις κλωτσιές τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ώστε τελικώς να την ανατρέψει.

Γράφει χαρακτηριστικά: «ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες». Ολόκληρη η ανάρτηση Τζήμερου ΕΔΩ

Ο Τζήμερος φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο θα «κατακτά» ανά τακτά χρονικά διαστήματα το δικό του δεκάλεπτο της δημοσιότητας. Όμως η εν λόγω ανάρτησή του, λογίζεται ξεκάθαρα σαν προτροπή για ανατροπή μιας εκλεγμένης δημοκρατικά κυβέρνησης. Καλεί το λαό απροκάλυπτα σε βίαιο πραξικόπημα.

Οι απαράδεκτες αυτές δηλώσεις του Τζήμερου προκάλεσαν την παρέμβαση Εισαγγελέα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Αυγή, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, την οποία θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης. Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί η τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων όπως η διέγερση πολιτών σε τέλεση αδικημάτων.

Τα τελευταία 24ωρα ο Τζήμερος έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγούμενου επίθεση μέσω Twitter και Facebook στον πρωθυπουργό.

Βρίζει τον Αλέξη Τσίπρα με τον πιο χυδαίο τρόπο. Μεταξύ άλλων, τον αποκαλεί γελοίο, αλήτη και τυμπανιστάκο. Μάλιστα, όπως γράφει σε μια από τις πολλές αναρτήσεις του, «τον έχουν ποτίσει ψυχοφάρμακα».

Ακόμα μια ανάρτησή Τζήμερου: «Ξεκίνησες με στεφάνι στην Καισαριανή. Πρόσεξε μην καταλήξεις με στεφάνια στου Γουδή.»

koutipandoras.gr

Μέγας ….Δημοκράτης, όπως πάντα, ο Τζήμερος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ