ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ

Τροχαίο ατύχημα με ένα σοβαρά τραυματία σημειώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το απόγευμα της Πέμπτης με πτώση Ι.Χ. αυτοκινήτου σε γκρεμό στην Αργιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το τροχαίο ατύχημα συνέβη μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν το Ι.Χ. που κινούνταν στο δρόμο Συκιά Πετρωτού – Πηγές Άρτας ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό 100 περίπου μέτρων.

Ο μοναδικός επιβάτης και οδηγός του οχήματος ένας άνδρας άνω των 75 έτων -σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση του οχήματος στο γκρεμό ωστόσο κατάφερε να καλέσει με το κινητό του τις πρώτες βοήθειες.

Στο χώρο προσέτρεξαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου με πλήρωμα οκτώ ατόμων και με την συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας κατάφεραν να εντοπίσουν το γεωγραφικό χώρο που εξέπεμπε το σήμα του κινητού τηλεφώνου και εν συνεχεία το αυτοκίνητο στο γκρεμό λίγο πριν πέσει το σκοτάδι.

Ακολούθησε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού και μεταφορά του στο δρόμο όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και προχώρησε στην διακομιδή στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του KarditsaLive.Net o άνδρας που τραυματίστηκε διέμενε στα Βραγκιανά Αργιθέας.

KarditsaLive.Net

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ