ΑΥΡΙΟ Ο 4ος FAETHON OLYMPUS MARATHON – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ

 

Ο 4ος ΦΟΜ θα διεξαχθεί κανονικά στις 12/7/2015. Από πλευράς διοργάνωσης είναι όλα έτοιμα και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του απόλυτου Skyrunning αγώνα. Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η σηματοδότηση της διαδρομής.

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον προβλέπεται και φέτος, αφού 250 αθλητές από την Ελλάδα και όχι μόνο, θα σταθούν στην εκκίνηση, μεταξύ των οποίων και οι περσινοί νικητές Παπαηλίας Ιωάννης και Καλογήρου Μάρα αντίστοιχα. Επίσης και οι Αρώνης Π., Γιαννόπουλος Κ., Κανελλόπουλος Α., Κουτσούκης Κ., Κοντογιάννης Α., Μάτρας Σ.,Μπαλιώτης Σ.,Σιαμήτρας Κ., Τσάντος Κ., Φωτιάδης Α. , ενώ στις γυναικείες συμμετοχές αναμένονται οι Γεωργοπούλου Β., Καλογήρου Σ.,Καρπούζα Β., Μακκόϊ Ρ., Παπουνίδου Ν., Χουρίδου Ι..

Το Σάββατο 11/7/15 θα πραγματοποιηθεί ο 1ος FAETHON TRAIL. Ο αγώνας μήκους  15 χιλ.  θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένονται να συμμετάσχουν περίπου 200 αθλητές.

ΣΤΗΡΙΞΗ

Την Κυριακή 12-7-15 ,με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, την Ομάδα των φίλων του βουνού και του δάσους γνωρίζουμε τον Όλυμπο, ενισχύουμε την προσπάθεια των αθλητών.

Θα γίνουν δύο πεζοπορίες με εκκίνηση από τον Κοκκινοπλό. 1η διαδρομή ήπια προς Ξερολάκι, υπεύθυνος Θάνος Βαθράκης κιν.6974 083557. 2η διαδρομή, με βαθμό δυσκολίας, υπεύθυνος Στέφανος Τάσκας κιν.6972 092676

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ