ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 27/7 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι στις 27 Ιουλίου θα πληρωθούν οι εφημερίες του πρώτου τριμήνου στους γιατρούς του Πανεπιστημιακού εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Κ. Καραμπάτσας, καλώντας τους γιατρούς να σταματήσουν την επίσχεση. Αναλυτικά ο κ. Καραμπάτσας ανέφερε:

“Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του ΠΓΝΛ, την άοκνη προσπάθεια της Ιατρικής Υπηρεσίας και του Επιστημονικού Συμβουλίου και με το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας που επιδείχθηκε από όλους τους ιατρούς του ιδρύματος με πρωτεργάτες τους καθηγητές-διευθυντές των κλινικών, ένα βασικό πρόβλημα για τη λειτουργικότητα του νοσοκομείου βαίνει προς επίλυση.

Στις 27 Ιουλίου αποπληρώνονται οι εφημερίες του πρώτου τριμήνου, χάρη και στην εξαιρετικά ταχεία ανταπόκριση των υπηρεσιών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Προσδοκούμε στην άμεση ανταπόκριση των συλλογικών οργάνων των ιατρών για το θέμα της επίσχεσης, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία  του νοσοκομείου και ιδιαίτερα του χειρουργικού τομέα .

Συνεχίζουμε ταυτόχρονα την εκκαθάριση και των εφημεριών του δεύτερου τριμήνου, ενώ τέλος ,στις 27 Ιουλίου θα πληρωθούν επίσης τα νυχτερινά και εξαιρέσιμα του λοιπού προσωπικού.

Στις δύσκολες ημέρες για  τη χώρα μας και τους πολίτες, έχουμε μια επιπλέον υποχρέωση όλοι όσοι υπηρετούμε τη δημόσια υγεία να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχουμε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες σε όσους τις χρειάζονται”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com