ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ!

To φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» ενημερώθηκε από κάτοικο του Μακρυχωρίου ότι ένας άνδρας αφού έδεσε τον σκύλο του με σχοινί τον έσερνε πάνω στην άσφαλτο μέσα στο χωριό για να τον ξεκάνει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, που κάλεσε το σωματείο, κατονόμασε τον δράστη και εξήγησε – όπως είπε στο www.zoosos.gr η Γεωργία Τζιογκίδου – ότι αφού βρήκε το ζώο παρατημένο σ’ ένα χωράφι με δεμένα τα πόδια του, τα έλυσε και το άφησε εκεί λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο γι’ αυτό και πως αν σπεύσουν ίσως το προλάβουν ζωντανό.

Κατά την μεταφορά στο κτηνιατρείο το ζώο πέθανε.

Μάλιστα ο αυτόπτης μάρτυρας στο τηλέφωνο είπε ότι δεν σκοπεύει να καταθέσει καταγγελία στην Αστυνομία, αν και γνωρίζει τον δράστη, για να μην μπλέξει!

Όταν τα μέλη του σωματείου έφτασαν επί τόπου λίγο μετά τις 11:00 έπαθαν σοκ βλέποντας το ζώο να βαριανασαίνει σοβαρότατα τραυματισμένο κάτω από τον καυτό ήλιο. Όλα τα κόκκαλα του από τη μέση και κάτω ήταν θρυμματισμένα ενώ η μια πλευρά του ήταν καμένη από την τριβή στην άσφαλτο.

Ο κτηνίατρος που εξέτασε το πτώμα διαπίστωσε ότι τα οστά του ζώου ήταν τσακισμένα.

Οι φιλόζωοι με δυσκολία κατάφεραν να βάλλουν το ζώο αυτοκίνητο, για να το μεταφέρουν στον κτηνίατρο, όμως το σκυλί δεν άντεξε. Σε μερικά λεπτά πέθανε στα χέρια τους.

Τα εγκαύματα αποδεικνύουν το μέγεθος του μαρτυρίου που πέρασε αυτό το πλάσμα.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του βασανισμού που υπέστη και αυτό το πλάσμα.

www.zoosos.gr

Τέτοιου είδους εγκλήματα δεν μπορεί να κάνει ένα φυσιολογικό άτομο. Αυτοί που τα κάνουν αποτελούν απειλή για την οικογένειά τους, αλλά και όλη την κοινωνία όπου ζουν. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα για όλους μας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ