ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Κάλεσμα στους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τους νέους να συμμετάσχουν μαζικά στην  24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη, που διοργανώνεται αυριο 15 Ιουλίου 2015, ημέρα ψήφισης του 3ου μνημονίου καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ταχυδρομείου, απηύθυνε σήμερα η διοίκηση του Ν.Τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Μιλώντας για την αυριανή συνεδρίαση ο πρόεδρος του Ν.Τ. Δ. Παπαποστόλυ ανέφερε:

“Μετά από έξι  περίπου μήνες διαπραγματεύσεων οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται ότι τα μνημόνια αντί να καταργηθούν, μπαίνουν σε διαδικασία ανανέωσης

Η Κυβέρνηση, με τη συμφωνία που διαμόφωσε και υπέγραψε αποδεικνύει ότι δεν λαμβάνει υπόψιν της τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, τις ανάγκες της τεράστιας στρατιάς των ανέργων, των νέων μας, των συνταξιούχων.

Αυτό συμβαίνει όταν η Υγεία βρίσκεται υπό κατάρρευση λόγω της τρομακτικής υποχρηματοδότησής της και της έλλειψης προσωπικού. Όταν τα σχολεία πρόκειται να αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα με την έναρξη της νέας χρονιάς για τους ίδιους λόγους.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να είναι θεατές μπροστά σε όλα αυτά που εξυφαίνονται σε βάρος τους. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή  μάχη για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Καλούμε τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τους νέους να συμμετάσχουν μαζικά στην  24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015, ημέρα ψήφισης του 3ου Μνημονίου καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ταχυδρομείου

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ