ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ

Αποκαλυπτικά των σχεδίων που απεργάζονται η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι σε αγαστή συνεργασία με τους δανειστές και τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, είναι όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στα τηλεοπτικά πάνελ από εκπροσώπους των τριών κομμάτων, και από δημοσιογράφους, υπηρέτες της διαπλοκής.

Κοινή συνισταμένη όλων είναι να φέρει ο πρωθυπουργός την Τετάρτη και στις 22 Ιουλίου τα προαπαιτούμενα και το κείμενο της συμφωνίας στη Βουλή, ώστε αυτά να ψηφιστούν από πρόθυμους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και από τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι χωρίς δεκανίκια από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να περάσουν όλα τα επαχθή μέτρα που συμφωνήθηκαν στη σύνοδο κορυφής της Δευτέρας.

Παράλληλα όμως, σε συγχορδία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι δανειστές και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αρχίζουν και μιλούν για προβλήματα διακυβέρνησης από τις 22 Ιουλίου και μετά, και υποστηρίζουν άλλοι ότι θα πρέπει να πάμε σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού (Ντ. Μπακογιάννη), ή σε μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και τεχνοκρατών (Ποτάμι, άλλα στελέχη της ΝΔ και αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ)

Αλλωστε μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ ο κ. Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ μιλούσε για κυβέρνηση ανοχής από την αντιπολίτευση, που δεν μπορεί να μακροημερεύσει, ενώ ο Βορίδης της ΝΔ έλεγε και ξανάλεγε ότι από τις 22 Ιουλίου και μετά, δεν θα μπορεί η αντιπολίτευση να στηρίζει για πολύ μία κυβέρνηση μειοψηφίας.

Συμπέρασμα όλων αυτών: Θέλουν ο Τσίπρας και όποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν όσα δεν μπορούν να περάσουν εκείνοι μόνοι τους, και αφού κάνουν τη βρώμικη δουλειά, να τους πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες στα σκουπίδια της πολιτικής, να πάνε λυτρωμένοι σε εκλογές, αφού πέρασαν από την κολυμβήθρα της κάθαρσης που έστησε ο Τσίπρας με το τρίτο μνημόνιο, μήπως και κοροϊδέψουν και πάλι το λαό και τους εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ