Ο ΣΘΕΒ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών χαιρετίζει τον συμβιβασμό στον οποίο ομόφωνα κατέληξε η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης. Το αποτέλεσμα αυτό, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Ευρωζώνη δεσμεύεται να παραμείνει ενωμένη και δυνατή. Η επιτυχία, αυτής της συμφωνίας εξαρτάται από την έγκαιρη και με καλή πίστη εφαρμογή της συμφωνίας, που βασίζεται στην αλληλεγγύη και στην υπευθυνότητα που θα επιδείξουν όλες οι πλευρές.

Η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και σταθερότητας στην Ελλάδα, απαιτεί την  υλοποίηση των μέτρων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουν σήμερα οι έλληνες πολίτες και οι ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ  θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την υποστήριξη της επαναλειτουργίας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλίας καλεί το σύνολο του πολιτικού συστήματος της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του λαμβάνοντας άμεσα αποφάσεις που θα βελτιώσουν το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον αντίστοιχα. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε το επίπεδο διακυβέρνησης και περαιτέρω σύγκλισης προς μια δυνατή Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ