ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ!

Σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Ραχήλ Μακρή αναφέρει τα παρακάτω:

Βαρουφάκης: Η άποψή μου ήταν -και την είχα θέσει στην κυβέρνηση- ότι αν τολμούσαν να μας κλείσουν τις τράπεζες, …..Θα έπρεπε να εισάγουμε τα δικά μας IOUs ή ακόμη και εν τέλει να ανακοινώναμε ότι επρόκειτο να εκδώσουμε τα δικά μας ευρώ.

Δεν ήθελαν όμως έτσι Γιάννη; Τις έκλεισαν με ΠΝΠ σε συνεννόηση με τον Στουρνάρα τον οποίο δεν ήθελαν να φέρουν στην επιτροπή. Τις έκλεισαν για να βγει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και να σεβαστούν την εντολή του να φέρουν μνημόνιο. Όμως ο φτωχός λαός δεν τους έκανε την χάρη. Είπε ΟΧΙ και έτσι έφεραν σκληρό μνημόνιο στην Βουλή εκβιάζοντας με διαγραφές, και τώρα έβγαλαν τον λαγό Υπουργό υπάλληλο του Μπόμπολα, να δηλώνει οτι οι τράπεζες θα ανοίξουν όταν οι Βουλευτές ψηφίσουν το μνημόνιο με το αζημίωτο βέβαια.

Και όλα τα ΜΜΕ βέβαια τώρα στο πλευρό τους και σε υπηρεσία εξόντωσης των ακραίων και γραφικών.

Επίσης, σχολιάζοντας τα σημερινά δρώμενα στη Βουλή, αναφέρει: Η ακύρωση της λίστας ομιλητών στην επιτροπή της Βουλής φανερώνει τον πανικό και την επιθυμία φίμωσης όσων διαφωνούν με τα προαπαιτούμενα μέτρα υποδούλωσης της χώρας και δεν δέχονται να ανταλλάξουν την συνειδησή τους με μια Υπουργική θεσούλα. Ντροπή σας. Δεν είστε αριστεροί, αλλά κακέκτυπα του Γεωργιάδη και των ομοίων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ