ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ: ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τους λόγους που την οδήγησαν να πει “παρών” στη χθεσινή ψηφοφορία για τη συμφωνία με τους δανειστές, εξηγεί με σημερινή της δήλωση η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, η οποία ξεκαθαρίζει ότι διαφωνεί με τη συμφωνία αυτή, αλλά και δεν θέλει να πέσει η κυβέρνηση της Αριστεράς. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η συμφωνία που επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση ως αποτέλεσμα εκβιασμού δεν πιστεύω ότι είναι οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά βιώσιμη. Όταν όλοι αποδέχονται ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, όλες αυτές οι συμφωνίες ανακυκλώνουν τα προβλήματα για την ελληνική κοινωνία και θίγουν τα κατώτερα στρώματα, τον παραγωγικό ιστό της χώρας και τη δημόσια περιουσία.

Παρ’ όλο που θεωρώ ότι αυτός ο συμβιβασμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην κυβέρνηση να κάνει αυτά που πραγματικά θέλει και πιστεύει, προφανώς δεν επιθυμώ αυτή η κυβέρνηση να φύγει, αφήνοντας χώρο σε ένα χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό.

Η κυβέρνηση της Αριστεράς στηρίχτηκε από μια ευρεία κοινωνική πλειοψηφία και στις εκλογές και στο δημοψήφισμα και οφείλουμε να παλέψουμε από οποιαδήποτε θέση βρίσκεται ο καθένας να επιτύχουμε αυτά για τα οποία αυτή η κυβέρνηση εκλέχτηκε.

Για αυτούς τους λόγους ψήφισα “παρών” στην χτεσινή ψηφοφορία.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ